Целутрон

Повече за процедурата с целутрон:

Целутронът е апарат за електростимулация с нискочестотен ток. Апаратът въздейства директно върху проблемните зони, премахва целулита, оформя мускулите, активира метабплозма, изчиства токсините и извайва силуета на тялото.

При него се избягват всички рискове от натоварване на сърдечно-съдовата система, опорно-двигателния апарат и дихателната система. Излизайки от процедура, човек не получава мускулна треска, защото уредът неутрализира болката в мускула.

Целутронът е устройство с използване на методите на съвременната медицина, физиотерапия и козметика. Целутронът е уред, възпроизвеждащ нискочестотен ток. При електростимулация с повърхностни електроди се стига до ниво мускул, който започва да се съкращава. Това е съвременен метод за моделиране на тялото и поддържане на мускулния тонус с богати възможности за въздействие върху мускулните влакна и съединителната тъкан, в зависимост от нейното състояние и търсения ефект. Редуцира се мастна тъкан в коремната област, в областта на ханша, по бедрата, по гърба. Избягват се всички рискове от натоварване на сърдечно-съдовата система, опорно-двигателния апарат и дихателната система. Програмата физиотерапия дава възможност за прецизно действие в проблемните зони.

  • Противопоказания: бременност; 12 месеца след раждане; диабет; флебит; онкологични заболявания; световъртеж и гадене.
  • В рамките на процедурата може да групирате до няколко зони едновременно от следните: задна част на бедра и ханш, предна част на бедра и колене, вътрешна част на бедра, корем, ханш, ръце, гръб и седалище.
  • Процедурите могат да се извършват през 1 или 2 дни.
  • За оптимален ефект се препоръчва серия от 15 - 20 процедури..

 

Галерия