За нас


ЦЕНТЪР ЗА РЕЛАКС И ПОДОБРЯВАНЕ НА ЗДРАВЕТО "ХАЛОМЕДИКА"

 

"Халомедика " е първият в Бургас и региона център за релакс ,рехабилитация ,кинезитерапия и солни терапии. При нас с помоща на  солни терапии чрез лечебната сила на солта може да се  освободите от стреса ,да възстановите силите си и дори да се излекувате. Центърът разполога със солна стая за деца,солна стая за възрастни ,флотационна спа кабина,масажен кабинет и солна сауна.

 

Нашата концепция за СПА градски тип залага на релакса, здравето и красотата.

 

В забързаното ежедневие Халомедика може да се превърне в мястото за Вас, където да „избягате” от стреса и напрежението, да възстановите баланса, спокойствието и равновесието си и то без да се налага да пътувате далеч.

 

Съчетавайки най-добрите техники от древността с най-съвременните методи на световно ниво, ние в SPA център Халомедика даваме възможност за възстановяване и запазване на доброто Ви здравословно състояние, чрез цялостно пречистване на организма.

 

Мисията ни е да задоволим потребностите дори и на най-изтънчените посетители и да помогнем на хора с различни здравословни проблеми, предлагайки богата гама от разнообразни по своя вид и начин на действие процедури с лечебен и релаксиращ характер.

 

След натовареното ежедневие трябва да се опитаме да намерим време за дейности, които подпомагат възобновителните процеси на нашето тяло и нашата душа.

 

Заповядайте, опитайте и се насладете на нашите услуги!

Галерия
Видео